Na paluby restauračních vozů Českých drah vstupuje nová sezóna, která potěší milovníky poctivé kuchyně i gurmány, kteří vyhledávají výrazné chutě. Podává se například dančí ragú na víně, koprová omáčka nebo koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi. Sezónní nabídka je k dostání ve všech vlacích, které nabízejí služby ČD Restaurant se servisem JLV.
Aktuální sezónní nabídka zahrnuje tradičně polévku, hlavní chod včetně vegetariánské varianty a dezert. Tentokrát kuchaři vsadili na poctivou kuchyni a výrazné chutě. V jídelním lístku ode dneška najdete zelnou polévku s klobásou a zakysanou smetanou, dančí ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramborovocelerovým pyré, a jako sladkou tečku na závěr nabízíme koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi. Vegetariánská varianta hlavního chodu nabídne českou klasiku – koprovou omáčku s vejci a pečenými bramborami Grenaille.
Společnost JLV, která ve vlacích ČD zajišťuje catering, připravila nové menu ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů České republiky. Sezónní nabídka je několikrát ročně obměňuje, takže i pravidelní cestující mohou stále objevovat nové chutě.
Nové sezónní menu:
Polévka:
Zelná polévka s klobásou a zakysanou smetanou
Hlavní chod:
Dančí ragú na víně s kořenovou zeleninou a bramborovo-celerovým pyré
Hlavní chod vege:
Koprová omáčka s vejci a pečenými bramborami Grenaille
Dezert:
Koláč s čokoládovou ganache a karamelizovanými višněmi
Nastavení cookies
Předvolby cookies můžete upravit a aktualizovat zaškrtnutím políček a kliknutím na „Uložit nastavení“. Pokud nesouhlasíte s tím, aby ČD Restaurant - jídelní vozy používal cookies k poskytnutí nejlepšího zážitku z prohlížení, klikněte na „Odmítnout vše“.
Your consent ID: